11 december

Bion igår var väl lite precis vad jag hade förväntat mig, får alltid en sån konstig känsla i kroppen av någon anledning när jag går därifrån, tomhet på något vis. New Moon it is. Innan det käkade jag och systrami kinabuffë vilket inte heller var så dåligt kan jag säga, perfekt liksom.

Tog sen en sen buss hem och vilken tur man hade som raggade upp en liten F påvägen hem, träffade sedan Sanna och sen drog jag och f hem och var väl hemma runt halv ett och vi kollade på lucky number slevin. Tycker att det är en grym film, den funkar alltid. Blev lite skratt och härliga kommentarer denna kväll, så en grym torsdagskväll i all ära.

Nu:
Klockan som ni ser är åtta. Förstår inte att jag är uppe fortfarande, går visserligen alltid upp vid sju men hoppar rakt ner i sängen sen igen. Men F åkte för en halvlimpa sen och när jag väckte henne vart jag bara på så bra humör och kände att jag vaknat på rätt sida och nu ligger jag och kollar på vakna med the voice. Men kanske skulle sova lite då. Idag blir det Uppsala, och sedan får jag med mig lite good company hem.typ jag just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback