MY 2OO9


Back to school och livet sattes in i rutin igen. Lullade runt och levde livet, en drog kom in i bilden, första twilightfilmen var underbart bra och jag spenderade väl mitt liv på sf biografen!

På sportlovet drog vi upp till Björnriket och spenderade nästan en vecka där. Jag började exprimentera med både mina fotografiskakunskaper och photoshop.

Mars följde i Februarisfotspår och jag började även ta upp ritningen för en stund.

Jag och Fanny var ute och gick mycket. Spenderade lite tid på bryggan in u-town med matti, nella och amanda och en vattenpipa, livet var kanon och sommaren var påväg! Valborg blev riktigt lyckat tillsammans med mina nära.


Pappsen köpte båt och vi var ut och provkörde den. Värmen var inte långt borta nu. Emil hämtade mig i betongen och vi skämtade lite internt om det. Oscar fyllde 25 och det firades på O'connors med trubadur och trevligt släktsällskap.

Jag, emil och saris spenderade mycket tid ute, cyklade och fiskade, åkte båt osv. Lite festande bjöds det på, sommarjobb var kirrat på M&B och en dag drog jag och Fanny till Ekilla och chillade en stund tills pappi kom och hämtade oss.

Juli, Juli, Juli. Sköna månad, min födelsedagsmånad. Jag jobbade sista veckan och efter det drog jess-gänget till alanya och levde ässet av oss i en hel vecka. Spenderade mycket tid i fannys nya lya också.

Jag fick en ny älskling! Min lilla vita sak längst upp i vänstra hörnet. Jag sara och Jennie drog till grabbarna i Öregrund och lyssnade på ebba grön och chillade i hamnen. Fanny drog med mig till sin polare som fyllde 18barre. Min älskade P bjöd mig till Göteborg i två dagar, lovely.

F och jag drog runt på fester lite här och var. Matilda och jag spexade som vanligt framför camen i skolan och på hemmaplanen hjälpte fanny och mamma mig att ersätta henne. Lite picknick i skogen tillsammans med familjen och som grädde på moset tappade jag min hårddisk i golvet och loosade allt i min grafiskaväg.


Jag färgade håret rött. När det tvättades ur efter 2 veckor färgade jag om till svart istället. Cool brud tänkte jag och fortsatte med att leka piercare. Pappa fyllde 40 och fick en planch av mig. Med klassen drog vi till stocklahoma och gick på skansen och jag fick betala en apdyr lunch. Älskade älskade Myntha lämnade jordelivet och jag saknar henne så. Lilla pluttan.

Mamma fyllde år och det firade vi på plock. Jag och Sanna var lite slackers som vanligt och stannade hemma i en månad. Jag köpte mig också en hund, mitt lilla gryn.

Sannas och min hund leker sig igenom hela december och vi har avslutning i skolan, jag går på min första hockeymatch och har grymt kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback