backwords

Innan jag skulle börja det här inlägget satt jag och dribblade med mig själv om det var onsdag eller torsdag idag. Efter en stund kom jag på att det var torsdag. Nej jag menade onsdag! Fan också! Såhär har denna vecka sett ut i mitt huvud. Vad hände? Varför tappar jag dagar sådär? Kryddad hjärna till max men ändå har jag inte så mycket i den. Tämligen underhållande när man tänker på det, haha.

Så. Jag har haft/har sovmorgon hela veckan och på fredag är vi lediga. Såklart. Slutar tidigt också dessa dagar som är kvar. Känns som att man har fått tillbakakaka på att man lever. Finns ju garanterat någon däruppe som fullkomligt bara inte kan sluta älska mig! Jag bara får och får! Nästan lite rädd för att det ska komma en törn snart som vänder upp och ner på hela min tillvaro. Det skulle ju vara, lite mindre nice..


Kör vi på valborg eller? Min nya altan är klar också. Nästan iallfall. Vart fin och mysig, med lite lantlig idyll. Kanske att man ska inviga den på fredag om vädret tillåter. På återseende folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback