det kommer spela roll i framtiden.

En lycklig dag. Men som alla andra dagar finns det alltid något att klaga på. Underligt det där, att man alltid måste ha något att klaga över. Jag hade sovmorgon idag, började kvart i tolv så tog halv elva bussen hemifrån. Vill säga att jag gick upp lite innan tio. Fanny sov hos mig i natt och hon gick upp sju.

När jag gick upp innan tio så var jag så otroligt seg och det kändes som att jag hade blivit överkörd av ett tåg ungefär. När jag kom till skolan skrev jag till F att jag var så otroligt jävla trött. Hon svarade något i stil med, men vafan tror du inte jag är då som gick upp sju?? Jaaja.. Kände jag, det kanske är lite synd om dig men fortfarande mest synd om mig. Ha ha ha, så kom ihåg det till nästa gång. Mest synd om mig. Alltid.

Jag slutar snart och då drar jag och möter upp F på stationen och hoppar på 804an till Enköping och uträttar lite ärenden sen blir det avhopp i Örsan och andas lite. Så efter vi hämtat andan hoppar vi på ännu en buss in till Uppsala igen. Galant

Saknar det röda faktiskt. Men nästa fredag ska jag till frissan och där kommer det hända grejer kan jag säga. Längtar. Efter. LITE. Förändring. FAKTISKT. Så. Man. Kan. Känna. Sig. Lite. Snygg. Iallafall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback