♂ + ♀ = ♥

Världens bästa dag. Helt klart. Var faktiskt rätt så taggad på jobb imorse, P drog för att spendera några dagar i Åland och jag låg kvar och snooza ett tag till. Jag och Emma hade riktigt kul idag, och när vi står vid kassan så kommer det ett blomsterbud in och han frågar efter johanna, marks n brands?! Jag kollar på Emma och tänkte är det jag eller? Nickade lite förvirrat och tar emot budet.

Jag var ganska chockad. Aldrig vart med om något sånt, tänkte att det kanske var någon som skickade för att jag fyllt år. Men varför till jobbet? Vilka vet att jag skulle jobba just idag? Emma är på mig och säger öppna öppna!! Börjar öppna paketet och ser fem stora röda rosor, en liten nalle och ett kort där det bara står forever and ever babe. Jag dog nästan. Världens lyckligaste flicka kan man ju säga! Vårat citat, mitt och Pontus. Tack mitt hjärta!

Små saker som kryddade dagen lite extra fick dagen att gå fort. Efter jag stängt drog jag och Fanny till mamma och målade lite. Så nu börjar man se hur fint det kommer bli, stormtrivs redan och har ändå inte tagit dit mina grejer än. Lycka, fan vad jag har dig lindad runt mitt lillfinger alltså.

Imorgon hörde jag att man stod med på en lista på ett utav Uppsalas uteställen och hörde också att jag skulle åka taxi till ett champangebord? Ska vi slå klackarna i taket för Sannas skull imorgon? OM vi ska? Klart vi ska.
Kommentarer
Postat av: Maria

Oj Johanna, han e allt livsfarlig den killen, sonen min, kan va hård som flinta, mjuk som bomull och len som honung...

Kramiz här ifrån Kvarngärdet, Mia

2010-08-08 @ 20:06:17
Postat av: Johanna

Blir så glad av dina gulliga kommentarer :) Ja han är ju underbar den där killen! Många kramar

2010-08-09 @ 20:52:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback