jag skrattar idag

jag är glad att jag lever det liv jag faktiskt lever. man kan tycka att allt är skit, man vill lägga sig ner och glömma bort alla problem man har, dagen efter kanske det till och med dyker upp nya.

människor i ens omgivning kanske knasar och vänder håll, vissa visade sig vara oslipade diamanter trots allt. du kan känna lycka för att en minut senare känna dig nertryckt och besviken. alla får vi smaka på livets gång, för det är ju så det är.

man lär sig utav sina misstag och går vidare, tar nya tag i nya saker. jag önskar jag var bättre på att inte ta åt mig så mycket utav små saker som gör mig till en annan människa, en sur och irriterad tjej som inte känner igen sig själv. inget jag förnekar, alla har vi väl våra svagheter som vi inte alltid kan råför.

det är så lätt att bli arg, men dubbelt så svårt att bli glad igen. vilket är konstigt då det borde vara tvärtom. synd det där. men idag är jag glad, man har egentligen så mycket att vara glad för, så i stort sätt skulle man aldrig behöva gå och vara tvär, men that's not how we human's roll, we need some drama.

jag är så glad att pappa förstod mig när jag berättade för honom att jag skulle behöva lite värme, lite solsken, lite annat att tänka på och komma bort ett tag. den 8/2 drar vi till thailando, vad mer att säga om det, ni fattar väl grejen. BLESS

Kommentarer
Postat av: Anonym

...amen.

2010-01-27 @ 21:09:51
URL: http://baneman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback