Något flummigt dag, då man intog positionen som Fågelmamma
Fågelsnack.

Jag har sett denna krabat för någon vecka sen när min hund höll på att jaga den på liv och död, och idag dök den upp igen. Jag och Farmor tänkte att eftersom den verkade lite efterbliven så ger vi det en chans, farmor grävde mask och jag vattnade den (bokstavligen) sen flyttade vi den till vårt fågelbad.

I början åt den inte alls, men efter tappra försöka att få i den lite vatten så åt den som aldrig förr, så farmor fick gräva mycket mask kan man säga. Kändes bra att hjälpa, även om naturen har sin gång och att farmor hela tiden tjatade "tänk att den också har ett hjärta som slår där inne" när farfar eller brorsan gjorde narr av oss.

Farfar skämtade med oss och sa med den mest ironiska röst "ja men ska ni inte åka med den till djursjukhuset också". Haha det var kul. Jag gillar min farfar, han är en man i sina bästa år och har en dold humor som gör denna buttra man väldigt älskvärd.

Efter en timme eller två som fågelmamma så vart denna krake väldigt pigg och flög sedan iväg. Eller den är ute i buskarna någonstans. Gulle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback