"hej hej"

Finns lustigt nog inte många bilder från midsommar, såg att Sanna hade nån men det var inte mycket att hänga i granen. Jag ville egentligen helst till Öregrund på midsommar redan, och kände att det var liksom där jag skulle hänga. Men så blev det inte och det var jag faktiskt deppi över.

MEN det finns ju faktiskt andra dagar man kan åka dit, som dagen efter tillexempel? Japp, jag och Fanny packade ihop våra grejer och blev inskjutsade till stan för att sedan träffa upp pappa för att ta bussen ut till länna och hämta hans bil och sen drog vi vidare till Öregrund!

Mysa i Jennies lägenhet, spela spel, sitta på klipporna, dricka och snacka skit i solnedgången, sitta på en uteservering med mamma, pappa, några från min släkt och andra roliga människor, som min chef for exempel. Jag måste faktiskt vara lite dryg nu, för jag vet att du läser det här pappa och haha det var SÅ roligt att jag kom in gratis på hummlegrund och slapp stå i kö men inte du pappa!

Men jag älskar dig ändå. Mest av allt. För du är så jävla bra! ;-)


Iallafall så kunde jag knappt gå imorse, jag dansade i heels igår och jag tänkte att vafan det här går ju bra ju, men smällen kom ju fan idag! Som att gå på bubblor med smärta i. Typ.

Tack ännu engång kära Öregrund för ett minne jag sent kommer att glömma.
Jag kommer tillbaka snart igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback